THY'DEN YENİ YIL SÜPRİZİ

TÜRK Hava Yolları'nın 2014'teki son yolcusu Azerbaycanlı Bayram Aliyev; 2015 yılının ilk yolcusu ise İranlı Roya Pourali oldu. Her iki talihli yolcuya da istedikleri yönde kullanabilecekleri dış hat bileti hediye edildi THY'nin 2014 yılının...

01 Ocak 2015 Perşembe 02:36
THY'DEN YENİ YIL SÜPRİZİ






THY'DEN YENİ YIL SÜPRİZİ

TÜRK Hava Yolları'nın 2014'teki son yolcusu Azerbaycanlı Bayram Aliyev; 2015 yılının ilk yolcusu ise İranlı Roya Pourali oldu. Her iki talihli yolcuya da istedikleri yönde kullanabilecekleri dış hat bileti hediye edildi

THY'nin 2014 yılının son yolcusu Bayram Aliyev, "Sürpriz oldu. Nahçıvan'a uçuyorum. Bu sene İstanbul'a geldim. Doktora için yüksek lisansını da Almanya da yaptım. Türk Hava Yolları'nı hep kullanıyorum. Çok iyi bir havayolu, çok iyi hizmet veriyor" dedi.

Dış hatlarda kullanmak üzere bir adet bedava gidiş-dönüş bileti hediye edilen Aliyev, biletini Mekke veya Medine'ye giderken kullanabileceğini belirtti.

THY'nin 2015 yılındaki ilk yolcusu İranlı Tasarımcı Roya Pourali ise, yeni yıl olduğu için trafik sebebiyle bir tedirginlik yaşadığını, koşa koşa havalimanına girdiğini ve böyle bir sürprizle karşılaştığını belirtti.

FOTOĞRAFLI

 

Anahtar Kelimeler:
THYDEN YENİ YIL SÜPRİZİ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.