Tunceli'de çok sayıda mühimmat bulundu

Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde, güvenlik güçlerince harabe bir evde yapılan aramada çok sayıda silah ve mühimmat bulundu.

04 Kasım 2017 Cumartesi 14:29
Tunceli'de çok sayıda mühimmat bulundu






TUNCELİ (AA) - Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, Tunceli'de teröristlerin bulunması ve etkisiz hale getirilmesine yönelik çalışmaların azim ve kararlılıkla sürdürüldüğü belirtildi.

İl Jandarma Komutanlığı tarafından Dereova kırsalında arama tarama faaliyeti yapıldığı belirtilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

"Operasyonda harabe bir ev içerisinde RPG-7 roketatar, 4 RPG-7 anti-tank mühimmatı, bir anti-personel mühimmatı, 6 sevk fişeği, 2 el bombası, bir kalaşnikof piyade tüfeği, buna ait 5 şarjör ve 268 mühimmat, 150 biksi mühimmatı, 94 M-16 mühimmatı, 35 kilogram amonyum nitrat, 7 el yapımı patlayıcı düzeneği ve çok sayıda örgütsel doküman ve yaşamsal malzeme ele geçirilmiştir."

Anahtar Kelimeler:
TUNCELİTürkiyeMühimmat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.