Türk bayraklı pasta ve tatlılara ilgi büyük

İbrahim ASLAN/SİNOP,() - SİNOP'ta bir pastanenin ürettiği Türk bayraklı pasta ve tatlılar yoğun ilgi görüyor. İşletmenin imalathane sorumlusu Ahmet Kargı, "Pastaları yapmak fikri Dağlıca ve Iğdır'da yaşanan terör saldırılarından...

14 Eylül 2015 Pazartesi 15:15
Türk bayraklı pasta ve tatlılara ilgi büyük






İbrahim ASLAN/SİNOP,() - SİNOP'ta bir pastanenin ürettiği Türk bayraklı pasta ve tatlılar yoğun ilgi görüyor.
İşletmenin imalathane sorumlusu Ahmet Kargı, "Pastaları yapmak fikri Dağlıca ve Iğdır'da yaşanan terör saldırılarından sonra ortaya çıktı. Pastaları bayrak şeklinde tasarladık ve bunu yaparken ticari boyutu hiç düşünmedik. Yapma amacımız sadece bayrak bütünlüğümüzün hiçbir şekilde sarsılmadığını anlatmak içindi. Bu sebepten dolayı yapmış olduğumuz pastalar da halkımız tarafından çok ilgi gördü" dedi.

İşletme Müdürü Yunus Bilgin ise, "Günün anlam ve önemine uygun olarak çıkarmış olduğumuz pastalarımızın bu kadar ilgi göreceğini biz de tahmin etmiyorduk" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.