Turkcell'den 30 Ağustos Zafer Bayramı hediyesi

İSTANBUL (AA) - Turkcell, tüm müşterilerine 30 Ağustos günü geçerli olmak üzere 500 dakika, 1 GB ve bin SMS hediye ediyor.Turkcell açıklamasına göre, 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel her yöne geçerli dakika ve internet hediyesinin yanı...

29 Ağustos 2017 Salı 12:16
Turkcell'den 30 Ağustos Zafer Bayramı hediyesi






İSTANBUL (AA) - Turkcell, tüm müşterilerine 30 Ağustos günü geçerli olmak üzere 500 dakika, 1 GB ve bin SMS hediye ediyor.

Turkcell açıklamasına göre, 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel her yöne geçerli dakika ve internet hediyesinin yanı sıra Turkcell, zengin içerikli servisleri olan TV+ ve fizy’yi gün boyunca müşterilerine ücretsiz olarak sunacak.

“Turkcell Sizinle” kampanyasıyla, tüm Turkcell’lilere her türlü kullanımları için geçerli dakika, internet ve SMS hediyesiyle birlikte zengin içerikli dijital servisleri TV+ ve fizy’yi armağan ediyor.

Anahtar Kelimeler:
TurkcellZafer Bayram
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.