Türkiye İş Bankası'ndan açıklama

İSTANBUL (AA) - Türkiye İş Bankası tarafından, bankanın Borsa İstanbul'da işlem gören ortaklarından 6 şirketin hisselerinin piyasadan satın alınması konusunda 2018 yıl sonuna kadar Genel Müdürlüğün yetkili kılındığı bildirildi.Türkiye...

20 Aralık 2017 Çarşamba 18:45
Türkiye İş Bankası'ndan açıklama






İSTANBUL (AA) - Türkiye İş Bankası tarafından, bankanın Borsa İstanbul'da işlem gören ortaklarından 6 şirketin hisselerinin piyasadan satın alınması konusunda 2018 yıl sonuna kadar Genel Müdürlüğün yetkili kılındığı bildirildi.

Türkiye İş Bankası'nın Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, şunlar kaydedildi:

"Bankamız yönetim Kurulu tarafından alınan kararla, Borsa İstanbul'da işlem gören ortaklıklarımızdan T. Şişe ve Cam Fabrikaları AŞ, Türkiye Sınai Kalkınma Bankası AŞ, Anadolu Hayat Emeklilik AŞ, İş Finansal Kiralama AŞ, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ ve İş Yatırım Menkul Değerler AŞ'nin paylarının, ödenmiş sermayelerinin azami yüzde 3'ü ile sınırlı olmak kaydıyla, Alım Satım Amaçlı Finansal Varlıklar hesabında izlenmek üzere piyasadan satın alınması konusunda karar tarihinden itibaren 2018 yıl sonuna kadar Genel Müdürlük yetkili kılınmıştır. Bu alım yetkisi herhangi bir taahhüt içermemekte olup hisselerin alınması konusunda Bankamız idari süreçleri gereği Genel Müdürlüğe yetki verilmektedir."
Anahtar Kelimeler:
Türkiye İş Bankası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.