Türkiye'den Meksika'ya destek mesajı

Türkiye, Meksika'da dün meydana gelen ve çok sayıda kişinin ölümüne neden olan deprem dolayısıyla Meksika hükümeti ve halkıyla dayanışma içerisinde olduğunu bildirdi.

20 Eylül 2017 Çarşamba 13:56
Türkiye'den Meksika'ya destek mesajı






ANKARA(AA) - Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, ülkenin Puebla eyaletinde meydana gelen depremin yüzlerce can kaybına ve hasara yol açtığının üzüntüyle öğrenildiği belirtildi.

Açıklamada, "Meksika halkının acısını paylaşıyor, hayatlarını kaybedenlerin yakınlarına taziyelerimizi iletiyor, yaralılara şifa diliyoruz. Dost Meksika hükümeti ve halkıyla güçlü dayanışma duygularımızı yinelerken, ihtiyaç olması durumunda Türkiye’nin Meksika’ya elinden gelen desteği sağlamaya hazır olduğunu bildiriyoruz." ifadelerine yer verildi.

Anahtar Kelimeler:
DünyaTürkiyeDepremMeksika
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.