Umut yolculuğu kayalıkta son buldu

BODRUM'da umut yolculuğu için bota binmek üzereyken kayalıklara sağ bacağı sıkışan Suriyeli yaşlı kadın, AKUT ekiplerince kurtarıldı. Gümbet Mahallesi İnceburun Mevkii'nden lastik botla Yunanistan'ın İstanköy Adası'na geçmeye hazırlanan...

25 Eylül 2015 Cuma 12:17
Umut yolculuğu kayalıkta son buldu






BODRUM'da umut yolculuğu için bota binmek üzereyken kayalıklara sağ bacağı sıkışan Suriyeli yaşlı kadın, AKUT ekiplerince kurtarıldı.
Gümbet Mahallesi İnceburun Mevkii'nden lastik botla Yunanistan'ın İstanköy Adası'na geçmeye hazırlanan 20 kişilik Suriyeli kaçak grubunun arasında bulunan evli, üç çocuk ve altı torun sahibi 75 yaşındaki Rajaa Wais'in sağ bacağı kayalıklara sıkıştı. Grubun bir kısmı bota binerek denize açıldı. Yardım için kalanlar ise polisi aradı. Polis, AKUT ekiplerinden destek istedi. Nefes darlığı çeken sağ bacağından yaralı Wais, AKUT Bodrum Lideri Sadettin Uslu ve sekiz ekibinin çalışmasıyla kurtarıldı. Sedyeye alınan Wais, iki kilometre taşınarak bekleyen ambulansa teslim etti. Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Wais, tedaviye alındı. Denize açılan grup ise Kara Ada açıklarında Sahil Güvenlik ekiplerince yakalandı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.