"valslerin Kralı" Andre Rıeu Yeniden İstanbul'da

HOLLANDALI ünlü kemancı ve besteci Andre Rieu, "Good Music In Town" konserleri için İstanbul'a geldi. Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle saat 00.30'da Düsseldorf'tan İstanbul Atatürk Havalimanı'na 75 kişilik ekibiyle gelen...

27 Kasım 2014 Perşembe 02:14






HOLLANDALI ünlü kemancı ve besteci Andre Rieu, "Good Music In Town" konserleri için İstanbul'a geldi.

Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle saat 00.30'da Düsseldorf'tan İstanbul Atatürk Havalimanı'na 75 kişilik ekibiyle gelen Andre Rieu, gazetecilere İstanbul'a yeniden geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek şunları söyledi:

"İstanbul'daki ilk konserim muhteşemdi. Konserin sonunda Türk müziği yaptığımızda salonda coşku harikaydı. O anlar hayatımdaki en önemli deneyimlerden biriydi. Bu konserde sürprizlerimiz olacak. Yeni bir program ve tüm dünyadan birçok solist olacak. Bu konserde yeni bir program yapacağız. İstanbul güzel, eski ve ünlü bir şehir. Ziyaret edeceğim. Formunun korumak için spor yapacağım."

"Good Music In Town" konserleri kapsamında MAP, Piu Music ve CEO Event işbirliğiyle Türkiye'ye 2. kez gelen Andre Rieu'ya aynı zamanda kurucusu olduğu, dünyanın en ünlü orkestralarından Johann Strauss Orkestrası eşlik edecek.

Andre Rieu bu akşam saat 21.00'de Sinan Erdem Spor Salonu'nda hayranlarıyla buluşacak. İkinci konser de Cumartesi günü saat 21.00'da Ülker Sports Arena'da gerçekleşecek.

Ayrıca konserlerinde karlar, balonlar yağdırarak izleyicilerini şaşırtan "Valslerin Kralı" olarak nitelendirilen Andre Rieu, Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki konserinde de dinleyenlerine sürpriz sahne şovu sunacak.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.