Vodafone 39. İstanbul Maratonu

- Organizasyonda dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi

12 Kasım 2017 Pazar 13:41
Vodafone 39. İstanbul Maratonu







İSTANBUL (AA) - Vodafone 39. İstanbul Maratonu'nun ardından düzenlenen törenle dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Ödül töreninde Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ravza Kavakcı Kan, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Spor İstanbul Genel Müdürü İsmail Özbayraktar ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy da hazır bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, erkeklerde birinci olan Kenya asıllı Fransız atlet Abraham Kiprotich'e ödülünü takdim etti.

Maraton ve tekerlekli sandalye kategorilerinde dereceye giren diğer sporcular da ödüllerini aldı. Ödül töreninin ardından toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.