Vodafone, Sakarya'daki 4.5G altyapısını yeniledi

- Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Aksoy: - "4.5G’yi Türkiye'nin en ücra köşesine kadar götürme hedefimiz doğrultusunda başlattığımız '4bucakG' stratejimizin en önemli ayağını kapsama alanımızı genişletmek oluşturuyor. Bu kapsamda Sakarya'daki abonelerimize daha iyi bir 4.5G deneyimi yaşatmak ve onların her an her yerde bu teknolojiden faydalanmalarını sağlamak için altyapımızı yenileyerek kapsama alanımızı iki katına çıkardık"

18 Temmuz 2017 Salı 16:03
Vodafone, Sakarya'daki 4.5G altyapısını yeniledi






SAKARYA (AA) - Vodafone'nun, sürekli yatırımlarla Türkiye'nin 81 ilinde geliştirme çalışmaları kapsamında Sakarya'daki 4.5G altyapısını yenilediği bildirildi.

Vodafone'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye'nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonu doğrultusunda 4.5G teknolojisini Türkiye'de her yerde ve herkese ulaştırmayı hedefleyen Vodafone, bu kapsamda önemli bir altyapı yatırımını daha hayata geçirdi. Son dönemde yaptığı yatırımlarla Sakarya'daki 4.5G altyapısını tamamen yenileyen Vodafone, kentteki 4.5G kapsama alanını iki katına çıkardı.

Sakaryalılara her yerden 4.5G teknolojisinden hızlı ve kolay bir şekilde kullanma fırsatı sunan Vodafone, üstün 4.5G teknolojisini abonelerine deneyimletmek için özel bir kampanya düzenledi. Vodafone, kampanya kapsamında Sakaryalı kullanıcılara 6 Temmuz-6 Ağustos tarihlerinde 4 GB’lık ücretsiz internet paketi veriyor.

Son bir ay içerisinde 4.5G kullanımı yapmayan abonelerin yararlanabileceği kampanyaya "4bucakG" yazıp 4545'e yollayarak katılım sağlanabiliyor.

- "Stratejimizin en önemli ayağı kapsama alanımızı genişletmek"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, 4.5G teknolojisiyle Türkiye'nin 81 ilinde en ücra köşeye kadar en iyi hizmeti vermeyi ve herkesi 4.5G teknolojisiyle buluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

Tüm vatandaşların çok yüksek hızlarda internete bağlanabilmesini istediklerini ifade eden Aksoy, şunları kaydetti:

"4.5G’yi Türkiye'nin en ücra köşesine kadar götürme hedefimiz doğrultusunda başlattığımız '4bucakG' stratejimizin en önemli ayağını kapsama alanımızı genişletmek oluşturuyor. Bu kapsamda Sakarya'daki abonelerimize daha iyi bir 4.5G deneyimi yaşatmak ve onların her an her yerde bu teknolojiden faydalanmalarını sağlamak için altyapımızı yenileyerek kapsama alanımızı iki katına çıkardık. 3G teknolojisine göre 10 kat daha hızlı olan 4.5G'yi abonelerimiz, faturalarına ek hiçbir ücret ödemeden kullanabiliyor. 4.5G teknolojisi ile yüksek kaliteli ses görüşmesi VoLTE'nin yanı sıra görüntülü konuşma yapabilen abonelerimiz, cihazlarının veya SIM kartlarının bu teknolojiyle uyumlu olup olmadığını kolayca öğrenebiliyor."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.