Vodafone’dan aboneleri̇ne cepten şans yağmuru

- Vodafone, abonelerine "Vodafone Yanımda" mobil uygulaması üzerinden milyonlarca dakika ve GB’ın yanı sıra birçok seçkin markada özel indirim ve hediye fırsatları sunuyor - Vodafone’un yeni kampanyasında, "Bana Ne Var" hediyeleri katlanarak tüm Vodafone’lulara ayda toplam 20 GB’ye varan internet hediye edilecek - Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Aksoy: - "Yeni kampanyamız kapsamında tüm müşterilerimize milyonlarca dakika ve GB’ın yanı sıra birçok seçkin markada özel indirim ve hediye fırsatları da sunuyoruz"

07 Aralık 2017 Perşembe 10:48
Vodafone’dan aboneleri̇ne cepten şans yağmuru






İSTANBUL (AA) - Dijital bağlantılı yaşamı bireyler için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefleyen Vodafone, abonelerine "Vodafone Yanımda" mobil uygulaması üzerinden milyonlarca dakika ve GB’ın yanı sıra birçok seçkin markada özel indirim ve hediye fırsatları sunuyor. Vodafone’un yeni kampanyasında, "Bana Ne Var" hediyeleri katlanarak tüm Vodafone’lulara ayda toplam 20 GB’ye varan internet hediye edilecek.

Vodafone açıklamasına göre, marka abonelerine şansı cepten yakalama fırsatı verecek yeni bir kampanya düzenliyor.

Müşterilerine "Vodafone Yanımda" mobil uygulaması üzerinden milyonlarca dakika ve GB dağıtacak olan Vodafone’un yeni kampanyasında "Bana Ne Var" hediyeleri katlanarak tüm Vodafone’lulara ayda toplam 20 GB’ye varan mobil internet hediye edilecek. Vodafone’lular ayrıca Little Caesars, Kahve Dünyası ve Loft gibi markalarda kendileri için sağlanan ücretsiz fırsatlardan yararlanabilecek ve anlaşmalı sinemalarda geçerli bedava sinema bileti kazanabilecek.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, hem yeni hem de mevcut müşterilerin taleplerini en iyi şekilde karşılamaya odaklandıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Vodafone Türkiye olarak stratejimiz, müşterilerimizin ‘Vodafone’ algısını kalite odaklı ürün ve servislerle sürekli yükseltmeye, her bir müşterimize bizim için değerli olduklarını hissettirmeye dayanıyor. Mükemmel müşteri deneyimi sağlamaya yönelik yatırımlarımıza devam ediyoruz. Yeni kampanyamız kapsamında tüm müşterilerimize milyonlarca dakika ve GB’ın yanı sıra birçok seçkin markada özel indirim ve hediye fırsatları da sunuyoruz. Vodafone olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da abonelerimizin yanında olmaya ve onlara hayatı kolaylaştıran yenilikçi çözümler sunmaya devam edeceğiz."


- Hediye çarkını çevir, şansı yakala


Vodafone’un yeni kampanyasından faydalanmak isteyen kullanıcıların “Vodafone Yanımda” mobil uygulamasını indirerek, yenilenen "Bana Ne Var" bölümündeki hediye çarkını çevirmeleri yeterli oluyor. Aboneler ayrıca, "Vodafone Yanımda" uygulaması ile fatura ödeme, 4.5G bağlantısını açma, TL yükleme ve ek paket satın alma gibi, hatlarıyla ilgili birçok işlemi de kolay ve hızlıca gerçekleştirebiliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.