Yeni SEAT Ateca Aralık’ta yollarda

Seat’ın yeni SUV modeli Aralık ayında ülkemizde yola çıkıyor

25 Ekim 2016 Salı 05:36
Yeni SEAT Ateca Aralık’ta yollarda






  Yeni SEAT Ateca Aralık’ta yollarda


    Seat’ın yeni SUV modeli Aralık ayında ülkemizde yola çıkıyor.Seat otomobilin ilk SUV konsepti olan Ateca daha gelmeden ön sipariş almaya başladı.
   Volkvagen’in Tiguan modelini daha geliştirip pazara sunduğu bu günlerdeSUV pazarına Seat’ta Ateca ile giriş yapıyor.
   Çarpıcı tasarımı dinamik sürüş keyfi ve kullanım kolaylığı ile öne çıkan Ateca SUV pazarına yeni bir soluk getiriyor.
   Opsiyonel ön bölge asistanı destekli adaptif hız sabitleme sistemi,kör nokta tespit sistemi ve çevresel görüş sistemi otomobilin önemli özelliklerinden birkaçı.
   Ülkemzide 1.0 cc. ,1.4 cc, benzinli ve 1.6 ,2.0 dizel seçenekleri ile gelecek olan otomobilin başlangıç fiyatı 84.000.TL.2.0 dizel otomatik motor seçeneğinin fiyatı ise neredeyse Tiguan ile aynı 160.000.TL.





Bu motorların ortalama yakıt tüketim değerleri 100 km’de 5,3 ve 6,2 litre arasında; ortalama CO2 değerleri ise km’de 123 ve 141 gram arasında yer alıyor.Aracın boyu 4,36 metrelik  bagaj hacmi 510 lt.
  
 

Son Güncelleme: 25.10.2016 06:17
Anahtar Kelimeler:
SuvSEATAteca
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.