YG İnşaat'tan Kartal'da yeni proje

- YG İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülhan: - "Tanıtıma özel fiyat ve ödeme koşullarıyla Yakapark'ta satışa sunulan dairelerin fiyatı peşin 325 bin 200 TL'den başlıyor"

27 Nisan 2018 Cuma 12:12
YG İnşaat'tan Kartal'da yeni proje






İSTANBUL (AA) - YG İnşaat tarafından 60 milyon TL yatırım bedeliyle Kartal'da hayata geçirilen Yakapark projesi yatırımcıların beğenisine sunuldu.

YG İnşaat'ın, Kartal Yakacık'ta Aydos Ormanlarına komşu olarak konumlanan yeni projesinin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan YG İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Gülhan, çevre dostu bir proje olarak inşa edilen Yakapark'ta dairelerin metrekare fiyatının 3 bin 800 TL'den başladığını belirterek, "Tanıtıma özel fiyat ve ödeme koşullarıyla Yakapark'ta satışa sunulan dairelerin fiyatı peşin 325 bin 200 TL'den başlıyor. 2+1 100 metrekare dairenin fiyatı 420 bin lira. Projemizi teknik ve donanım bakımından en üst düzeyde planlamamıza rağmen fiyat olarak ekonomik olmayı seçtik. İnsanları uygun rakamlarla daire sahibi yapmak istiyoruz." diye konuştu.

Gülhan, yaklaşık 6 bin 300 metrekare arazi üzerinde ikisi 12'şer ve biri 16 katlı olmak üzere 3 blokta 166 konuttan meydana gelen Yakapark'ta 1+1 daire bulunmadığını vurgulayarak, projenin; büyüklükleri 86 ila 298 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1, 4+1, 3+2, 4+2 daire tiplerinden oluştuğunu söyledi.

Yakapark'ın yüksek prim potansiyeline sahip olduğunun altını çizen Gülhan, şu bilgileri verdi:

"Projede banka kredisiyle yüzde 25 peşin 120 ay vadeli taksit imkanından yararlanmak mümkün. Kendi bünyemizde de yüzde 30 peşin 60 ay vade farksız fırsat sunuyoruz. Peşin ödemelerde ise yüzde 10 indirim söz konusu. Ayrıca kişiye özel ödeme kolaylıkları da sağlıyoruz. Hafriyatın bittiği ve fore kazıkların çakıldığı projemizi 2019 yılının ekim ayında teslim etmeyi planlıyoruz."

Gülhan, projenin yüzde 80'i yeşil alandan oluştuğu için aylık 35 bin liralık sulama maliyeti oluştuğunu ve gri su sistemiyle aidatlardan yüzde 25 oranında tasarruf yapacaklarını ifade etti.

Kentsel yenileme kapsamında planlanan projedeki 166 dairenin 66 tanesinin hak sahibinin olması nedeniyle 100 dairenin satışta olduğunu aktaran Gülhan, projedeki dairelerin yüzde 37'sinin satıldığını anlattı.


- "Şirket geçmişi 1980 yılına dayanıyor"


YG İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Gülhan da şirket geçmişinin 1980 yılına dayandığını belirterek, Gülhan Kereste ve İnşaat adıyla kurulan şirketin, Türkiye’nin kereste ve mobilya alanında en köklü ve öncü şirketlerinden biri konumunda bulunduğunu kaydetti.

2008 yılından itibaren ikinci kuşağın dahil olmasıyla YG İnşaat olarak faaliyetlerini sürdürdüklerine işaret eden Gülhan, 1980 yılından bu yana İstanbul Anadolu Yakası’nda çok sayıda konut projesini hayata geçirdiklerini ve 30 binden fazla konutun ahşap bölümünde imzaları olduğunu sözlerine ekledi


- "Arıtma su ve güneş enerjisi ile tasarruf sağlanıyor"


Elife Mimarlık Kurucu Ortağı Selin Bilal ise önceliklerinin konfor ve hayatı kolaylaştıran detaylar olduğunu belirterek, şunları ifade etti:

"Çevreci bir proje olan Yakapark’ta banyo, mutfak ve lavabolarda kullanılan suların arıtılmasına olanak veren gri su sistemi uygulanacak. Böylece su israfının önüne geçilecek, peyzaj için kullanılacak ve sudan tasarruf edilecek. Banyo ve mutfakta kullanılan su arıtılarak depolanacak ve peyzaj alanını sulamak için kullanılabilecek. Bahçe aydınlatmasında da güneş enerjisinden faydalanmak mümkün olacak. Arıtma su ve güneş enerjisi ile tasarruf sağlanıyor. Böylece konut alıcısının cebinden çıkacak aidat bedeli de azalacak. Yüzde 80’e yakın kısmı açık ve yeşil alan olarak planlanan projemizde dairelerin yüzde 70’i ikinci kattan itibaren deniz görüyor."

Bilal, Yakapark'ın sundukları imkanlar arasında; kapalı yüzme havuzu fitness, sauna, buhar odaları, yürüyüş ve koşu parkuru, tenis, basketbol, voleybol, mini futbol gibi çok amaçlı spor sahası, trambolin, bisiklet ve paten yolu, pilates alanı, botanik bahçeleri, meyve bahçesi, hobi bahçesi, şömine ve barbekü alanı, kış bahçesi, şelale süs havuzu, kafe vitamin bar, squash salonu, play station ve mobil oyun odaları, sinema odası, parti ve kareoke odası, bilardo, masa tenisi, çocuk oyun alanları kreş, seyir terası, güvenlik ve kapalı otopark yer aldığını söyledi.

Kartal Yakacık'ta yükselen Yakapark projesinin; lokasyon ve önemli merkezlere yakınlığıyla da dikkati çektiğini dile getiren Bilal, "Metrodan deniz ulaşımına, toplu taşımaya yürüyüş mesafesinde bulunan proje, Sabiha Gökçen Havalimanı'na giden E-5 bağlantı yolu üzerinde konumlanıyor. Üniversite, hastane ve alışveriş merkezlerine komşu olan Yakapark projesi, deniz gören daireleriyle Aydos ormanlarına komşu olarak yükseliyor." yorumunu yaptı.

Anahtar Kelimeler:
KartalYG İnşaat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.