Youtube'dan teröristlere 'Sansür' kıyağı; TSK videosuna şiddet sansürü

Genelkurmay Başkanlığından, Afrin'de PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine ait 30-40 araçtan oluşan konvoyun vurma görüntüleri Youtube'de sansürlendi. Dünyanın en acımasız en kanlı terörist saldırılarını yayınlamakta ısrar eden Youtube'nin TSK'ya koyduğu sansür kafaları karıştırdı

23 Şubat 2018 Cuma 01:31
Youtube'dan teröristlere 'Sansür' kıyağı; TSK videosuna şiddet sansürü






Youtube'dan teröristlere 'Sansür' kıyağı; TSK videosuna şiddet sansürü

PKK'lı, DEAŞ'li teröristlerin en kanlı propaganda görüntülerini yayınlamakta ısrar eden, terör örgütlerinin ağır silahlarla saldırılarını yayınlarken "Haber alma hakkını" gerekçe gösteren Youtube, TSK'nın terör hedeflerini vurduğu videoyu "Şiddet içerdiği" gerekçesiyle sansürledi. Afrin'de terör örgütlerine yönelik operasyonların yer aldığı videoları sık sık sansürleyen Youtube'nin bu uygulaması vatandaşların da tepkisini çekiyor.. Dünyanın en kanlı terörist saldırılarını yıllardır yayınlayan, sansür koymayan Youtube'nin, TSK'nın yerli silahlarla vurduğu terör hedeflerini neden sansürlediğine kimse akıl sır ediremedi...

TSK O GÖRÜNTÜLERİ GECE YAYINLAMIŞTI

Genelkurmay Başkanlığından, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine ait 30-40 araçtan oluşan ve içinde teröristlerle silah ve mühimmat taşıyan konvoyun, Afrin'in güneydoğusundan şehre yaklaşırken tespit edildiği ve kentten 15 kilometre kadar uzaktayken kara ateş destek vasıtalarıyla vurulduğu bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine ait 30-40 araçtan oluşan ve içinde teröristler ile silah ve mühimmat taşıyan konvoyun, Afrin'in güneydoğusundan şehre yaklaşırken tespit edildiği belirtildi.

Açıklamada, bu konvoyun şehirden 15 kilometre kadar uzakta olduğu sırada kara ateş destek vasıtalarıyla vurulduğu duyuruldu.

Ayrıca açıklamada, "Harekat sırasında yalnızca PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine ait anılan konvoy hedef alınmış ve her zaman olduğu gibi sivillerin zarar görmemesi için her türlü dikkat ve hassasiyet gösterilmiştir." ifadesine yer verildi.

Konvoyun vurulma anı paylaşıldı

Öte yandan, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Afrin'e doğru ilerleyen terör örgütü konvoyunu vurmasına ilişkin görüntüler sosyal paylaşım sitesi Youtube üzerinden paylaşıldı.

Vurularak imha edilen konvoyun üzerinden kalkan duman bulutu kameraya yansıdı. Ancak bu görüntü, Youtube tarafından şiddet içerdiği gerekçesiyle yayından kaldırıldı.

Son Güncelleme: 23.02.2018 05:31
Anahtar Kelimeler:
Türkiye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.