Yüzlerce Gebzeli askere gitmek için dilekçe verdi

KOCAELİ'nin Gebze İlçesi'nde Şoförler ve Otobüsçüler Odası öncülüğünde bugün bir araya gelen taksici ve şoförler araçlarına astıkları Türk bayrakları ile kent için dolaşıp terörü lanetledi..

08 Eylül 2015 Salı 16:51
Yüzlerce Gebzeli askere gitmek için dilekçe verdi






Yüzlerce Gebzeli yeniden askere gitmek için dilekçe verdi

Gebze haberleri, Gebze son dakika

KOCAELİ'nin Gebze İlçesi'nde Şoförler ve Otobüsçüler Odası öncülüğünde bugün bir araya gelen taksici ve şoförler araçlarına astıkları Türk bayrakları ile kent için dolaşıp terörü lanetledi. Taksiciler ve şoförler ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gebze Şubesi üyeleri daha sonra Askerlik Şubesi'ne  giderek tekrar askere alınmaları için dilekçe verdi.

Askerlik Şubesi önünde açıklama yapan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gebze Şube Başkanı Önder Kılıçaslan, gönüllü olarak yeniden askerlik yapmak için dilekçe vermeye geldiklerini belirterek, şöyle dedi:
Kendi cebimizden asker elbisemizi, botumuzu alarak ve devlete yük olmadan askere gitmek istiyoruz. Dağlıca'da, Aktütün’de ve Iğdır'da nöbet tutacağız. Bu millete kimse bir şey yapamaz. Birinin kılına zarar gelirse millet olarak dünyayı başına yıkacağız. Bu milletin Mehmetçiği bitmez. Allah hepimiz için bu vatan için şehit olmayı nasip etsin."

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.