GOL DÜELLOSU FENERBAHÇE nin

 

   Son şampiyon Fenerbahçe liğin ilk maçında kendi evinde oynadığı maçta üç golle üç puanı almayı bildi.

   Rakibi Karabükspor hiçte yabana atılır cinsten bir takım değil.Avrupa macerasında şanssız bir şekilde veda eden Karabükspor son beş maçında bir kere yenildiği sarılacivertlilerde girdiği gol düzellosunu bir farkla kaybetti.

   Tolunay hoca ve takım oyuncularını kutlamak lazım.Son derece koşan diri mücadele eden bir Karabükspor ortaya çıkarmışlar.

   Maç boyunca oyun üstünlüğü sarılacivertlilerde görünsede her  Karabük  atakları  tehlike oldu.

   Sarılacivertlilere gelince.Pazartesi akşamı oynadıkları ve penaltılara aldıkları süper kupa dan sonra ciddi bir rakibe çarptılar.

   Maça hızlı başlayan sarılacivertliler ilk yirmi dakika rakibe adeta top göstermediler.Sahaya 4-3-2-1 düzeni ile çıkan sarılacivertliler golü bulduktan sonra rahatladılar ve oyunu kontrol altında oynamaya çalıştılar.Ancak Karabükspor maçın yirmi dakikasından sonra oyuna dengeyi getirdi.

   Fenerbahçe de Emre, Kyut, Meireles beklenen futbolu gösteremediler.Meireles her faulde yerde ve kalkmak bilmiyor. Artık futbol oyununun biraz sert oynandığını anlasın. Mehmet Topal maçın adamı oldu.En kritik pozisyonun içinde Mehmet vardı.Son iki ciddi maçta takımını sırtladı.Son vuruşlarda Kyut iki tane yüzdeyüzlü gollük pozisyonu cömertte ve kendine yakışmayan bir şekilde harcadı.Bunları değerlendirse sarılacivertliler maçı çok kolay kazanacaklardı.Kyut bu haliyle devam ederse formayı zor bulur.

   Kaçan goller ve defansta yapılan acemi hatalar sarılacivertlilere kolay alacakları maçı zora sokmalarına neden oldu.

   İsmail Hoca ya gelince. Bu maç hiç katkı yapmadı desek yeridir. Yaptığı değişiklikler yadırgandı. Talihsiz bir şekilde kendi kalesine gol atan, Kadlec'i oyundan almak hatadır. Devamında  galipsin Emenike oyundan çıkıyor Selçuk giriyor. Sanki deplasmandasın neden bu değişiklik.kimden çekiniyorsun. Bu maçta rahat oynadın.Ama rakip üstünde geldımı defans panikte. Hata hata üstüne geliyor.Kadlec yerinde oynamıyor. Egemen müzmin sakat yedek oyuncu yok. O zaman rakip ileriye çıkmasın diye forveti sıkı tutacaksın.Forvet oyuncunu oyundan alıp orta sahaya takviye yaparsan rakibin rahat ileri çıkmasına neden olursun.

    Sonra Diego bu maçta ve diğer maçlarda banko oynar. Neden yedek.

Sonuçta  şampiyon Liğe galibiyetle ve moralle başladı.

   

   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.