12.12.12 tarihinde evlendiler

12 Aralık 2012 Çarşamba 15:38
12.12.12 tarihinde evlendiler






RİZE (CİHAN)- Nikah tarihlerinin unutulmaz olmasını isteyerek 12.12.2012 tarihini seçen çiftler Rize Belediye Başkanlığı Evlendirme Dairesi'ne akın etti. Kıyılan nikahlarda Serdar-Manolya Bayraktar çiftinin nikah törenini, gelinin Yalova´daki ailesi internet üzerinden izledi.

Rize´de, nikahlarının tarihsel olarak özel bir anlam taşıması adına 12.12.2012 tarihini seçen çiftler Rize Belediyesi Başkanlığı Evlendirme Dairesine akın etti. Gelen çiftlerin nikâhlarını kıyan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, evlilik cüzdanlarını gelinlere teslim etti. Bakırcı, Bayanlar erkeklerin her zaman evlilik yıldönümlerini unutmalarından yakınır. 12.12.2012 tarihini hiçbir erkeğin unutacağını zannetmiyorum. Genç çiftlerimize mutluluklar diliyorum. dedi.

Hızlı bir şekilde nikahları kıyılan gençlerden Serdar-Manolya Bayraktar çiftinin nikah töreni güne damgasını vurdu. Gelinin Yalova´daki ailesi kızlarının nikahını internetten canlı olarak izledi. Nikah masasına koyulan dizüstü bilgisayar yardımıyla kızlarının mutlu gününde yanında olan Ali-Nurşen Cengizoğlu çifti, çiftlerin her `evet´ deyişinde evlerinden alkış tuttu. Nikah töreni sonrası açıklamada bulunan Manolya Bayraktar, Ailem Yalova´da oturuyor. Uzun bir yoldan gelecekleri için onları buraya kadar yormak istemedim. Bu mutlu günümde teknolojinin nimetlerinden yararlandık ve dizüstü bilgisayarla görüntülü arama yaparak mutluluğumu onların da görmesini sağladım. diye konuştu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.