14 yaşındaki kız çocuğuna korkunç istismar 

Günün iğrenç haberi Osmaniye Düziçi ilçesinden geldi. 13 yetişkin erkeğin cinsel istismarına uğrayan 14 yaşında kız çocuğu koruma altına alındı..

26 Mart 2019 Salı 13:49
14 yaşındaki kız çocuğuna korkunç istismar 







14 yaşındaki kız çocuğuna korkunç istismar 

Henüz 14 yaşındaki kız çocuğu tam 13 kişinin istismarına uğradı.. Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan 13 kişi tutuklandı. Tutuklananlar arasında istismara göz yuman küçük kızın anne ve babası da var.

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan 13 kişi tutuklandı.

İHA'nın haberine göre, bir ihbarı değerlendiren Düziçi İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, ilçede 14 yaşındaki kız çocuğunun cinsel istismara uğradığı ve kızın anne babasının da istismara göz yumduğunu belirledi.

ANNE BABAYA DA GÖZALTI

Operasyon için düğmeye basan polis ekipleri küçük kıza cinsel istismarda bulundukları tespit edilen H.A. (35),M.S. (26),Y.E.O. (24),O.K. (40),S.A. (43),Y.K.(33),Ö.İ. (33),A.D. (62),A.Ş. (39),M.İ. (21),B.K. (41),A.İ. (33) ve Ü.A'yı (40) gözaltına aldı. Gözaltına alınanlar arasında istismara uğrayan küçük kızın anne ve babasının da olduğu öğrenildi.

FİRARİ 2 KİŞİ ARANIYOR

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Olayla ilgili olarak küçük kıza istismarda bulunan ve firari olan Ö.Ç.(20) ve M.A.(40) adlı kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.