3 sahte balcı daha teşhir edildi

11 Nisan 2012 Çarşamba 22:53
3 sahte balcı daha teşhir edildi







Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, 'taklit ve tağşiş' yaptığı tespit edilen ve laboratuvar sonuçları olumsuz bulunan üç firmayı daha teşhir etti.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Gıda ve Yemin Resmi Kontrolüne Dair Yönetmeliğin 8. maddesi gereğince laboratuvar sonucu ile taklit ve tağşiş (bir şeyin içine başka bir madde karıştırma) yapıldığı kesinleşen gıda üreten/ithal eden firmanın adının, ürünün adının, markasının, parti veya seri numarasının Bakanlığın resmi internet sitesinde kamuoyunun bilgisine sunalacağını açıklamıştı.

Bakanlığın resmi internet sitesinde yapılan duyuruda, balda taklit ve tağşiş yaptığı tespit edilen ve laboratuvar sonuçları olumsuz bulunan ürün ve firma bilgileri açıklandı.




Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.