Adana'da Hain Saldırı: 2 Şehit

Adana Dağlıoğlu Polis Merkezi'nde Yaşanan olay da motosikletli teröristler tarafından açılan ateş sonucunda 2 polis şehit oldu. Polis kaçan teröristleri yakalamak için operasyon başlattı.

29 Eylül 2015 Salı 10:00
Adana'da Hain Saldırı: 2 Şehit






Adana'da Hain Saldırı: 2 Şehit

Adana Dağlıoğlu Polis Merkezi'nde yaşanan olay da, motosikletli teröristler tarafından açılan ateş sonucunda 2 polis şehit oldu. Polis kaçan teröristleri yakalamak için operasyon başlattı.

Adana, Seyhan İlçesi, polis ekibi, Saldırganlar, Adana Emniyet Müdürü

Motorsikletli, silahlı ve kasklı teröristler Adana'da polis ekibine saldırdı. Saldırı sırasında 1 polis şehit düştü, 1 polis memuru ağır yaralandı. Ağıır yaralı polis memuru kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

Adana'da polis otomobiline motosikletli iki kişi tarafından düzenlenen silahlı saldırıda 1 polis memuru şehit oldu, 1 polis memuru ise ağır yaralandı. Olay saat 20.00 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Akkapı Mahallesi'ndeki özel bir hastanenin önünde meydana geldi.

MOTOSİKLET ÜZERİNDEKİ KASKLI 2 KİŞİ ATEŞ AÇTI

Dağlıoğlu Polis Merkezi'nde görevli ekip otomobili hastane bahçe kapısından çıkış yaptığı sırada motosiklet üzerindeki kasklı ve maskeli iki kişi tarafından ateş açıldı. Saldırıda otomobildeki iki polis memuru ağır yaralandı. Saldırganlar motosikletle kaçarken, yaralı polisler ekip otomobilinin sürücüsü tarafından tekrar özel hastaneye götürülerek yoğun bakım ünitesine alındı.

1 POLİS ŞEHİT 1 POLİS DE AĞIR YARALI

Burada yapılan müdahalelere rağmen polislerden biri şehit oldu. Diğer polis ise yapılan ilk müdahalenin ardından Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi'ne sevk edildi. Kaçan saldırganların yakalanması için bölgede geniş çaplı araştırma başlatılırken, Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek'te hastaneye gelerek polislerle ilgili bilgi aldı. Bölgede olayın ardından silah sesleri duyuldu. Bu arada hastaneye kaldırılan polis memurunun yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

Son Güncelleme: 29.09.2015 10:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.