Afyon Belediye başkanı yemek masasında kalp krizi geçirdi

Afyon Belediye Başkanı Burhanettin Çoban futbolcularla akşam yemeği yediği sırada kalp krizi geçirdi. Çoban hastaneye kaldırıldı.

26 Aralık 2016 Pazartesi 19:25
Afyon Belediye başkanı yemek masasında kalp krizi geçirdi






Afyon Belediye başkanı yemek masasında kalp krizi geçirdi


Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, geçirdiği kalp krizi sonrası hastanede tedavi altına alındı. Anjiyo olduğu belirtilen Başkan Çoban’ın durumunun iyi olduğu bildirildi.

KENDİ İMKANLARI İLE HASTANEYE GİTTİ

Kentte termal bir otelde sporcular için verilen yemeğe katılan Başkan Çoban’ın oturduğu masada rahatsızlanması üzerine yemeğin hemen ardından kendi imkanları ile özel bir hastaneye gittiği kaydedildi. Hastanede yapılan tetkiklerde Başkan Çoban’ın kalp krizi geçirdiğinin belirlenmesi üzerine hemen müdahale edildiği aktarıldı.

Başkan Çoban’ın tetkiklerinin ardından iki kalp damarının tıkalı olduğu ve bunun üzerine anjiyo yapılarak stent takıldığı ifade edildi. Başkan Çoban’ın sağlık durumunun iyiye gittiği ve bilincinin açık olduğu öğrenildi.
Son Güncelleme: 26.12.2016 19:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.