AGİAD'lı işadamları kurban bayramını Van'da geçirecek

16 Ekim 2012 Salı 20:46
AGİAD'lı işadamları kurban bayramını Van'da geçirecek






AKSARAY (CİHAN)- Kurban Bayramı yaklaşıyor. Herkes ailesiyle birlikte bayramı geçirmek için gün sayarken gönüllüler, yine ülke ülke şehir şehir yardıma koşmaya hazırlanıyor. İşadamından öğretmene, toplumun tüm kesiminden yüzlerce gönüllü, dünyanın dört bir yanına yardım elini uzatarak kurbanlarını ihtiyaç sahipleriyle paylaşacak.
Aksaray Girişimci İşadamları Derneği (AGİAD ) Van depreminin birinci yıl dönümünün kurban bayramına denk gelmesi vesilesiyle paylaşmanın anlamını yerinde yaşamak için Van'a gidiyor.
Acıların ve hüznün paylaşıldığı yerde, çam sakızı çoban armağanı kurban etlerini de vesile ederek dostlukları ve kardeşliği paylaşmak isteyen AGİAD'lı işadamları: 'Komşusu aç iken, kendisi tok yatan bizden değildir' hadis-i şerifini benimsemiş kimseler olarak bizlerde maddi, manevi o kardeşlerimizin yanında olduğumuzu hissettirmek için bu kurban bayramını Van da geçirmeyi düşünüyoruz. İnsanların yaşadığı sıkıntıları görmezden gelerek, Sıcak yuvalarımızda televizyon karşısında çayımızı içerek bayramı yaşamaktansa , insanların yüzlerindeki tebessümü görerek ellerindeki sıcaklığa dokunarak ve onların mutluluklarını paylaşarak bayramı idrak etmek istiyoruz.'' dedi.

23 Ekim 2011 tarihinde gerçekleşen depremde 279 kişi vefat etmiş bin 301 kişide yaralanmıştı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.