Ağrı Belediyesi soğuk ve kara rağmen çalışıyor

14 Aralık 2012 Cuma 15:20
Ağrı Belediyesi soğuk ve kara rağmen çalışıyor






AĞRI (CİHAN)- Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, üniversite kavşağındaki kaldırım çalışmalarını -10 derece soğuk ve kara rağmen bitirdiklerini söyledi.

Kışın bastırmasına rağmen belediye olarak çalışmalara aralıksız devam ettiklerini belirten Başkan Hasan Arslan şunları söyledi: Bu sene yaklaşık 50 bin metrekare kaldırım ve refüj çalışmasını sadece üniversite güzergâhında yaptık. 'Allah´a hamd olsun' bitirme aşamasına geldik. Halkımız bu soğukta beton tutmayacağını düşünübelir. Biz betonu daha önce döktü. Şu an sadece kum sererek üzerine papatya kilitli taşları diziyoruz. Halkımıza daha hızlı bir hizmet vermek için hepimiz birer işi yerinde inceliyoruz. Biz bu işlerle uğraşırken başkaları da daha başka şeylerle uğraşıyor. Bunlar bizim umurumuzda değil. Belediye olarak durmak yok, kışa rağmen hizmete devam edeceğiz. dedi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.