Ahmet Davutoğlu, AK Parti tişörtlü kişiyi intihar girişiminden kurtardı

Sırtında AK Parti tişörtü ile 15 Temmuz Şehitler köprüsüne çıkan vatandaşı intihar girişiminden Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu vazgeçirdi.

02 Mayıs 2019 Perşembe 10:19
Ahmet Davutoğlu, AK Parti tişörtlü kişiyi intihar girişiminden kurtardı






Ahmet Davutoğlu, AK Parti tişörtlü kişiyi intihar girişiminden kurtardı



Yaşadığı sorunların üzerine bir de işsizlik eklenen işitme engelli gencin intihar girişimi, Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından ikna edilerek durduruldu.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü ilginç bir intihar girişimine sahne oldu. 'İşsiz' olduğu gerekçesiyle sırtına AK Parti tişörtü giyen bir gencin Boğaz'a atlama girişimi son anda önlendi. Adının Duran Yıldırım olduğu öğrenilen genci, o sırada köprüden geçmekte olan eski Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ikna etti.

Artı Gerçek'ten Can Bursalı'nın haberine göre, Duran Yıldırım adlı işitme engelli genç, saat 13.00 sıralarında köprünün Edirne istikametinde korkuluklara çıkarak intihar girişiminde bulundu. Yaklaşık iki saat boyunca süren intihar girişimi sırasında köprüden geçmekte olan eski Başbakan ve AKP Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu konvoyunu durdurarak Duran Yıldırım'ı ikna etmeye çabaladı. Üzerinde AKP logolu tişört ve Türk bayrağı bulunan Yıldırım, Davutoğlu'nun ve koruma ekibinin çabalarının ardından ikna olarak korkuluklardan indi.

Duran Yıldırım'ın işsizlik nedeniyle bunaldığı ve annesinin mezarının olduğu Tokat'ın Zile ilçesinde iş bulmak istediği öğrenildi. 

Haberin kurgu olduğu yönündeki iddialara ise işsiz genç sosyal medyadan tepki gösterdi. 

ERDOĞAN VE YILDIRIM DA ÖNLEMİŞTİ

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde sık sık yaşanan intihar olaylarına köprüden geçişi sırasında 2015 Yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında TBMM Başkanı Binali Yıldırım el koymuş, canına kıymak isteyen vatandaşları ikna ederek sorunlarının çözümü için destek olmuşlardı.

Son Güncelleme: 02.05.2019 10:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mevlüt yerli 2019-05-02 10:41:37

Teşekkür ediyorum başbakanım bir ömür yanindayim destekci yim ALLAH yardımcımız olsun