Akit'te acı gün; Hasan Karakaya hayatını kaybetti

Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hasan Karakaya, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

31 Aralık 2015 Perşembe 08:37
Akit'te acı gün; Hasan Karakaya hayatını kaybetti






Akit'te acı gün; Hasan Karakaya hayatını kaybetti

Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve köşe yazarı Hasan Karakaya umre ziyareti sonrası hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resmi Suudi Arabistan gezisini izleyen ekipte yer alan usta gazeteci, gezinin son durağı olan Medine'de, kaldığı otelde yaşamını yitirdi. İlk müdahaleyi otelde, Cumhurbaşkanlığı sağlık ekipleri yaptı.

ERDOĞAN DOKTORLARDAN BİLGİ ALDI

Ardından tam teşekküllü Kral Fahd Hastanesi'ne kaldırılan Hasan Karakaya, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Karakaya'nın sağlık durumuyla yakından ilgilenen Cumhurbaşkanı Erdoğan da, hastaneye giderek doktorlardan son durumla ilgili bilgi aldı. Ölüm haberinin ardındansa, gezisini erken bitirerek öğlen saatlerinde yurda dönme kararı aldı.

Karakaya'nın cenazesi de Cumhurbaşkanlığı uçağıyla İstanbul'a getirilecek. Cenaze programı daha sonra belli olacak. Tüm basın camiasına ve Akit Gazetesi'ne de başsağlığı diliyoruz.

ERDOĞAN GEZİYİ ERKEN BİTİRDİ

Usta gazetecinin sağlık durumuyla yakından ilgilenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise Karakaya'nın ölüm haberi sonrası geziyi erken bitirerek yurda dönme kararı aldı.

TÜRK LOKANTASI ARADILAR

Kutsal topraklarda Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte bulunan usta gazeteci Hasan Karakaya, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Star yazarı Ersoy Dede Twitter hesabından, Karakaya'nın vefatından 20 dakika önce çekilmiş fotoğrafını paylaştı.

Dede, fotoğrafın üzerine "vefatından hemen önce... Medine caddelerinde Türk lokantası ararken... " notunu düştü.
Son Güncelleme: 31.12.2015 08:40
Anahtar Kelimeler:
Hasan Karakaya Vefat Etti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.