Altındağlı gençlere sosyal medya semineri

17 Ekim 2012 Çarşamba 21:42
Altındağlı gençlere sosyal medya semineri






ANKARA (CİHAN)- Ankara'da Altındağ Belediyesi, internet ve sosyal medya konusunda gençlere yönelik seminer düzenledi. Sosyal medya uzmanı Selman Yurteri tarafından verilen 'Sosyal Medya ve İnternet Kullanımı' konulu seminerde Altındağlı gençler; internet trendleri, bilgi teknolojileri, e-posta kullanımı, güvenli internet, akıllı telefonlar ve tablet bilgisayarlar ile ilgili bilgilendirildi.

Ali Ersoy, Gülpınar, Zübeyde Hanım, Doğantepe, Ulubey ve Aydınlıkevler Gençlik Merkezlerinde verilen seminerlerde interneti etkin bir şekilde nasıl kullanacaklarını öğrenen Altındağlı gençler, yapılan yarışmalar ile bilişim ürünleri içeren çeşitli hediyelerin de sahibi oldu. Gençler, internet ve sosyal medyaya ilişkin merak ettikleri soruların cevaplarını çeşitli etkinliklerle eğlenerek öğrendi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.