Ambulans Geç Gelince

İstiklal Caddesi üzerinde bulunan tadilat halindeki bir restoranın üçüncü katından zemine düşen 1 kişi yaralandı.

20 Nisan 2015 Pazartesi 17:45
Ambulans Geç Gelince






Ambulans Geç Gelince

 İstiklal Caddesi üzerinde bulunan tadilat halindeki bir restoranın üçüncü katından zemine düşen 1 kişi yaralandı. Yaralının yakınları, çağırdıkları ambulansın geç geldiğini öne sürerek tepki gösterdi.

Olay saat 16.10 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Beyoğlu'nda restoran işleten Haydar Müjde, İstiklal Caddesi'ndeki kiralık bir restoranı görmeye gitti. Restoranı gezen Müjde, bir anda dengesini kaybederek üçüncü kattan beton zemine düştü. Kanlar içinde kalan Haydar Müjde'nin yanındaki yakınları hemen durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi.

"AMBULANS GECİKTİ" İDDİASI

Defalarca sağlık ekiplerini aradıklarını öne süren Müjde'nin yakınları, ambulansın yarım saat-45 dakika geçtiği halde bir türlü gelmediğini söyleyerek tepki gösterdi. Bir süre sonra olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yaralıyı bulunduğu yerden çıkarıp sağlık ekiplerine teslim etti.

Haydar Müjde, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Son Güncelleme: 20.04.2015 17:47
Anahtar Kelimeler:
Ambulans
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.