Ankara'da Kurultay kuyruğu; Hava alanı yolunda insan seli

MHP Kurultayı için Ankara Büyük Anadolu Oteli önünde gergin bekleyiş sürüyor. Otel önünde imza veren delge sayısı 900'e ulaştı.

15 Mayıs 2016 Pazar 12:06
Ankara'da Kurultay kuyruğu; Hava alanı yolunda insan seli






Ankara'da Kurultay kuyruğu; Hava alanı yolunda insan seli

MHP Kurultayı için Genel Merkezi ikna çabaları yoğunlaşırken Büyük Anadolu oteline sabahın erken saatlerinden itibaren adeta insan seli akımı başladı. Binlerce MHP'li Ankara merkezine uzakta olan Büyün Anadolu Oteli'ne ulaşmak için yürüyerek yola çıktı. Binlerce ülkücünün otele ulaşmaya çalışması Ankara ile Esenboğa Havaalanı yolunu tek yönlü trafiğe kapanmasına neden oldu. Kurultay'ın yapılacağı Büyük Anadolu Oteli önündeki son durum.
Son Dakika MHP Kurultayı

900'DEN FAZLA DELEGE OTEL ÖNÜNDE

Büyük Anadalu Oteli Önünde yapılan sayımda Salt çoğunluğa ulaşıldığı açıklandı. Daha önce 650 imzaya ulaşıldığı duyurulmuştu. Ancak otel önünde yapılan açıklamada 900'ün üzerinde imzaya ulaşıldığı bildirildi.

ORTAK AÇIKLAMAYLA DUYURULMUŞTU

MHP'de dört genel başkan adayı, dün ortak yazılı açıklama yaparak, bugün kongrenin yapılacağı salonda olacaklarını "Bütün bu Anayasa ve yasaların çiğnenmesi ve fiili baskı ve engellemelere rağmen biz aşağıda isim ve imzası bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan adayları 15 Mayıs 2016 tarihinde saat 10.00'da Kurultayımızın yapılacağı adreste olacağımızı kamuoyuna saygıyla bildiririz" ifadeleriyle duyurmuştu.

HAVALİMANI YOLU TRAFİĞE KAPANDI

MHP'li 4 aday Meral Akşener, Koray Aydın, Sinan Oğan ve Ümit Özdağ'ın kurultay yapmak istedikleri Büyük Anadolu Oteli'nin bulunduğu Ankara Esenboğa Havalimanı yolu yoğunluk nedeniyle trafiğe kapandı. Havalimanı girişinde MHP'li delegeler ve partililerin oluşturduğu kalabalık ve araç yoğunluğu nedeniyle trafik kilitlendi.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.