Ankara'da 3 liseli öğrenci gözaltına alındı

Konya'da Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle bir lise öğrencisinin tutuklanmasını Adalet Bakanlığı önünde dün protesto eden 3 lise öğrencisi de gözaltına alındı.

26 Aralık 2014 Cuma 01:56
Ankara'da 3 liseli öğrenci gözaltına alındı






Ankara'da 3 liseli öğrenci gözaltına alındı

Konya'da Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle bir lise öğrencisinin tutuklanmasını Adalet Bakanlığı önünde dün protesto eden 3 lise öğrencisi de gözaltına alındı. “Bizde hırsıza hırsız derler” yazılı pankarta açan öğrencilere önce bakanlık güvenlik personeli ardından polis müdahale etti.
Liseli Genç Umut adlı gruba üye oldukları belirtilen E.A ve U.Y.Y Ankara Emniyet'i çocuku şubesine, yaşı 18'den büyük olan D.K., polis araçlarına bindirilerek güvenlik şubesine sevk edildi.

Parkatı açtıktan sonra, hırsızlık ve yolsuzlukların 17-25 Aralık operasyonları ve Cumhurbaşkanı ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçen “sıfırlama” konuşmalarının ses kayıtlarıyla tescillendiğini belirttiler. Bu yüzden hırsız demeni suç olmadığı yönünde blogan atarken gözaltına alındılar.



Son Güncelleme: 26.12.2014 01:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.