Ankara'da bombalı saldırı; Bursa'da önlemler artırıldı

Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri önlelemlerini artırdı. Kent Meydanı'nda park eden araçlar çekici ile çekilirken, şehirler arası yollarda yapılan uygulamalar sıklaştı.

14 Mart 2016 Pazartesi 02:38
Ankara'da bombalı saldırı; Bursa'da önlemler artırıldı






Ankara'da bombalı saldırı; Bursa'da önlemler artırıldı

Ankara'da meydana gelen terör saldırısının ardından Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri önlelemlerini artırdı. Kent Meydanı'nda park eden araçlar çekici ile çekilirken, şehirler arası yollarda yapılan uygulamalar sıklaştı.

Akşam saatlerinde Ankara'da meydana gelen ve çok sayıda vatandaşın öldüğü terör saldırısının ardından, Bursa Emniyet Müdürlüğü tedbirlerini sıklaştırdı. Kent Meydanı'nda park eden araç sürücülerini uyararak uzaklaştıran trafik ekipleri, sürücüsüne ulaşamadığı araçları çekici vasıtasıyla çektirdi. Özellikle insan sirkülasyonunun çok olduğu yerlerde tedbirleri arttıran polis ekipleri, şühpheli gördükleri kişileri GBT (Genel Bilgi Tarama) kontrolünden geçirdi.

17 Şubat'ta Ankara'da meydana gelen bombalı saldırının ardından şehrin giriş çıkışlarnda yapılan uygulamaları arttıran Bursa Emniyet Müdürlüğü, bugün yine Ankara'da meydana gelen terör saldırısının ardından benzer şekilde tedbirlerini arttırdı. Yalova Yolu, İzmir Yolu ve Ankara yolu üzerinde yapılan uygulamalarda durdurulan araçlar titizlikle araştırılırken, durdurulan sürücüler GBT kontrolünden geçirildi. Uygulamaya Trafik ekipleri, Asayiş ekipleri, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de katıldı.
Son Güncelleme: 14.03.2016 02:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.