Ankaragücü'nde sular ne zaman durulur?

22 Ağustos 2011 Pazartesi 23:54
Ankaragücü'nde sular ne zaman durulur?









Yargıtay tarafından alınan kararları iptal edilen 30 Ağustos kongresinden sonraki süreçte Ankaragücü yönetiminde yeralan Faruk Mangırcı, gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu.

Mangırcı, "Ankaragücü'nde sorunlar normal yollardan asla bitmez. Çünkü bu Cemal Aydın psikolojik sorunları olan bir insan. Kulüpten elini eteğini hiç çekmez. Kulüp onun oyuncağı gibi, oynayıp duruyor. kendine bağlı adamlarla her işi çeviriyor sonra benim haberim yok diyor. Allah gecinden versin, Cemal Aydın için ne zaman emr-i hak vak-i olursa o zaman Ankaragücünde sular durulur" dedi.

Ankaragücünde oluşan kaosun nedenlerini araştırmaya başlamak için Cemal Aydın'ın 0-5 yaş grubuna gidilmesi gerektiğini iddia eden Faruk Mangırcı, "Gençlerbirliği'nden gelip bir günde kulubü başkan olmuş ama bizi yöneticiden saymıyor. Niye, Cemal Aydın öyle istiyor. Sen ekibini organize edip mahkemeye götürmesen kongreyi hiçbir sorun yok. Mahkeme senin ekibinin götürdüğü kongreyi iptal edince bizim yöneticiliğimiz düşüyor. ama mahkemeye kongreyi iptal eden ekadar Ankaragücü'nü kim idare etti, o futbolcuların lisanslarını kim çıkarttı. kim o sorumlulukların altına girdi, Cemal Efendi'nin beğenmediği yöneticiler.Kesinlikle Cemal Aydın'nın çocukluğu irdelenmeli. Bir sevgisizlik var bilinçaltında. Çok sevdiği birseyler elinden alınmış belli ki, daha sonraki süreçte hiçbirseyi elinden kaçırmak istemiyor. bu bilimsel bir durum. Cemal Aydın'ı bu durumdan dolayı suçlamıyorum o elinde olmadan bu tavırları sergiliyor kesinlikle. Baba hırsız yakaladım demiş oğlan. Babası al gel demiş, ee gelmiyor, bırak gitsin demiş adam, bıraktım gitmiyor. Be adam, madem bırakmayacaktın, niye çekildin kenara, bıraktın ne diye karıştırıp duruyorsun ortalığı mikzer gibi."
diyerek yeni tartışmalar meydana getirecek iddialı sözler söyledi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.