Anne katili kardeşlerden birine 20, diğerine 10 yıl hapis

13 Eylül 2013'te annelerini öldüren kız kardeşlerin yargılandığı dava karara bağlandı. Şeyda'ya 20, Beyza'ya 10 yıl hapis cezası.

02 Temmuz 2014 Çarşamba 08:44
Anne katili kardeşlerden birine 20, diğerine 10 yıl hapis






Anne katili kardeşlerden birine 20, diğerine 10 yıl hapis

İzmir'in Aliağa ilçesinde anneleri Gülseren S'yi (39) öldürdükleri iddiasıyla tutuklanan iki kız kardeş, dün son defa hakim karşısına çıktı. Son savunmasını yapan Şeyda P. (20), cinayeti kardeşini korumak için işlediğini söyledi. Annesinin yanında kaldıklarını, eğitimleri için uğraştıklarını belirten Şeyda P, “Annem bize bakıyordu. Onu öldürmemiz için bir sebep yoktu. Sadece kardeşimi korudum” dedi. Beyza P. (18) ise korku ve şokla ne yaptığını bilmediğini ifade ederek, annesi mutfaktan bıçak alıp geldiğinde kendilerine zarar vereceğini düşündüklerini anlattı. Kardeşlerden Şeyda P'ye 20 yıl, Beyza P'ye ise 10 yıl hapis cezası verildi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.