Anne ve kızından 4 gündür kayıp, aile perişan 

Henüz 2 yaşındaki kızı Zührenaz ile birlikte bir süre önce evinden ayrılan anne Elif Çakar Kuru'nun hayatından endişe eden aile perişan oldu. Genç kadının epilepsi hastası olduğu bildirildi.

25 Şubat 2019 Pazartesi 15:05
Anne ve kızından 4 gündür kayıp, aile perişan 






Anne ve kızından 4 gündür kayıp, aile perişan 


Epilepsi hastası olduğu bildirilen Düzceli 26 yaşındaki Elif Çakır Kuru ile  2 yaşındaki kızı Zührenaz Kuru ile birlikte kayboldu. Yaklaşık 4 gündür kendilerinden haber alınamayan anne ve kızı için aile fertleri seferber oldu..


Düzce'de, ailesi tarafından psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edilen Elif Çakar Kuru (26),2 yaşındaki kızı Zührenaz Kuru ile birlikte 22 Şubat Cuma günü Gölyaka Hacıyakuplar Köyü'ndeki evinden ayrıldı. Cep telefonunu da evde bırakan Kuru, en son aynı gün Düzce merkez Spor Sokak ve İstanbul Caddesi’ne görüldü. Genç kadının ailesi, Elif Kuru ve Zührenaz Kuru’nun bulunması için Cumhuriyet Başsavcılığı'na kayıp başvurusunda bulundu.

"LÜTFEN POLİSE BİLDİRİN"

Edinilen bilgilere göre kızlarının psikolojik durumu nedeniyle kötü niyetli kişilerce kandırılabileceğini belirten aile fertleri, kayıp anne ve kızını görenlerin Düzce Emniyet Müdürlüğü'ne bildirmesini istedi. Kayıp kızın babası İskender Çakır, görenlerin insaniyet namına haber vermesini rica etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.