Antalya'da deprem; Kepez 4.7 ile sallandı

Kepez Kirişçiler yakınlarında meydana gelen deprem Akdeniz sahil şeridinde hissedildi..

29 Eylül 2017 Cuma 19:33
Antalya'da deprem; Kepez 4.7 ile sallandı






Antalya'da deprem; Kepez 4.7 ile sallandı

Antalya'nın Kepez ilçesinde meydana gelen deprem vatandaşlar arasında büyük paniğe neden oldu. Depremin şiddeti 4.7 olarak açıklandı. Son depremler


Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi verilerine göre, Antalya'nın Kepez ilçesi yakınlarında saat 19.08 sıralarında deprem meydana geldi.
Depremin merkez üssü Kepez'e bağlı Kirişçiler mahallesi olarak duyruldu.
Deprem Kandilli Rasathanesi tarafından daha sonra 4.6 olarak düzeltildi.
Son  deprem, Antalya şehir merkezi başta olmak üzere geniş bir alanda hissedildi. Edinilen bilgiye göre Aksu, Serik, Belek, Side, Kemer deprem sırasında sallandı.
Yerin 84 KM derinliğinde oluşan deprem sırasında vatandaşlar evlerini terk ederek dışarıda bekledi.

AFAD 4.4 DEDİ
Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi'nin merkez üssünü Kepez İlçesi Kirişçiler Mahallesi olarak belirlediği deprem, bugün saat 19.08'de meydana geldi. Yerin 50.64 kilometre derinliğinde olan deprem, Kepez'in yanı sıra kent merkezi ve çevre ilçelerden de hissedildi. Kısa süreli paniğe neden olan depremde can ve mal kaybı olmadı.
Bu arada, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin aletsel büyüklüğünü 4.6, MG cinsinden büyüklüğünü ise 4.2 olarak tespit etti.

AYRINTILAR GELİYOR

Son Güncelleme: 29.09.2017 20:19
Anahtar Kelimeler:
Son Depremler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.