Aston Martin İngitere'nin en "Cool" markası seçildi

12 Ekim 2011 Çarşamba 14:31
Aston Martin İngitere'nin en






Aston Martin 6 yılda 5. kez İngiltere'nin en "cool" markası seçildi.Tasarım odaklı uluslararası markalar ile birlikte birçok önemli otomobil markasının da katıldığı yarışmada Aston Martin bir kez daha ilk sırada yer aldı.
En stil sahibi, yenilikçi, özgün ve en çok sahip olunmak istenen markaları belirlemek için 2001 yılında kurulan CoolBrands, İngiltere'de her iki yılda bir uzmanların ve tüketicilerin değerlendirmeleriyle en "cool" markaları seçmektedir.
Aston Martin, küçük ölçekli bir otomobil üreticisi iken, son on yıl içinde dünyanın en iyi bilinen lüks spor otomobil üreticilerinden biri olmayı başardı. İngiltere'nin en "cool" markası ödülüne layık görülen Aston Martin, nefes kesen süper otomobil One-77'dan, şık ve asi V12 Zagato'ya, lüks şehir otomobili Cygnet'ten, güçlü Vantage serisine, zarif DB9, güçlü DBS ve ilk dört kapılı otomobili Rapide'den, yeni göz alıcı Virage'a kadar tüm modelleriyle Aston Martin'ifarklı kılangüç, güzellik ve ruh değerlerini yansıtıyor. 
Tasarım ve mühendislik uzmanlığını kültürel mirasıyla birleştiren Aston Martin diğer tüm rakiplerinden ayrılıyor. Kültürel mirasını en önemli değeri olarak benimseyen Aston Martin, önümüzdeki yıllarda da yenilikçi değişimini, markayı güçlü, saygın ve özgür kılan temel değerlerini kaybetmeden sürdürmeyi vadediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.