Ataşehir'de okuldan Türk bayrağı indirildi

Terör örgütü yandaşlarının bayrak provakasyonu İstanbul Ataşehir'e sıçradı. Bir okulun bahçesindeki bayrak indirildi.

20 Temmuz 2014 Pazar 11:52
Ataşehir'de okuldan Türk bayrağı indirildi






Ataşehir'de okuldan Türk bayrağı indirildi


Terör örgütü yandaşları, bayrak provakasyonunu sürdürüyor. Bu kez hedefte İstanbil Ateşehir var. Ataşehir'de bir okul bahçesindeki Türk bayrağının indirildiği ihbarı polis ekiplerini alarma geçirdi. İhbar üzerine okula çok sayıda ekip gönderildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, ipleri kesilen Türk bayrağının indirildiğini belirledi. Görgü tanıkları ise bayrağın yaşları küçük 5-6 kişi tarafından indirildiğini söyledi.
Edinilen bilgiye göre olay Yeniçamlıca Mahallesi, Lemanana İlköğretim Okulu'nda meydana geldi. Okul bahçesindeki Türk bayrağının indirildiği 155 polis imdat hattına gelen ihbar üzerine ortaya çıktı. Olay yerine gelen polis ekipleri, kapalı olan okuldaki bayrağın indirilerek Atatürk büstüne konulduğunu belirledi. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatan polis ekipleri, bayrak direği ve çevresinde detaylı parmak izi incelemesi yaptı. Okulun güvenlik kameralarını da incelemeye alan polis, Türk bayrağını indiren kişilerin kimliğini belirlemeye çalışıyor. Olayın duyulması üzerine Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü Zafer Ağırkaya da okula gelerek incelemelerde bulundu. Çevredeki vatandaşların ifadelerine de başvuran ekipler, yaşı küçük bir çocuğu da okula getirerek bilgisine başvurdu. Detaylı incelemelerden sonra indirilen bayrağı delil torbasına koyarak götüren polis, zanlıların kimliklerine ulaşmaya çalışıyor.

Bu arada okul çevresindeki bir evde ikamet eden Hatice ve Recep Öztürk çifti, bayrağın dün akşam saatlerinde okul bahçesine giren yaşları küçük 5-6 kişi tarafından indirildiğini söyledi. İndirilme anının anlatan Öztürk çifti, "Akşam saatlerinde olay meydana geldi. 5-6 çocuk duvardan atlayarak içeriye girdi. Bayrağın ipini çözerek indirdiler. Biz buradan bağırınca bırakıp gittiler." dedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.