Aybüke öğretmenden sonra yaralanan asker de şehit düştü

16 Haziran 2017 Cuma 11:27
Aybüke öğretmenden sonra yaralanan asker de şehit düştü






Aybüke öğretmenden sonra yaralanan asker de şehit düştü


Batman Kozluk'ta PKK'lı teröristlerin saldırısı sırasında şehit düşen Aybüke öğretmenden sonra yaralı asker de şehit düştü..


9 Haziran'da PKK'lı teröristlerin, Kozluk'ta uygulama noktasında yaptıkları bombalı araçlı saldırıda yaralanan Uzman Çavuş Ali Gülnar tedavi gördüğü Ankara'daki Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesi'nde şehit oldu. Şehidin acı haberi memleketi Mersin'in Silifke ilçesindeki yakınlarını yasa boğdu. Aynı saldırıda Jandarma Uzman Çavuş Soner Fazlıoğlu da şehit olmuştu.

AYBÜKE ÖĞRETMEN AYNI SALDIRIDA ŞEHİT OLMUŞTU

Teröristlerin bombalı aracı patlatmadan önce AK Partili Kozluk Belediye Başkanı Mehmet Veysi Işık'ı hedef alarak yeğeninin kullandığı araca yönelik düzenledikleri silahlı saldırıda ise başka bir otomobilde bulunan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın şehit olmuştu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.