Aysel Tuğluk, PKK'ya gazeteciyi hedef gösterdi

Terör örgütü PKK yandaşlarının son günlerde sosyal medya üzerinden provakatif girişimlerine HDP ve DTK'lı vekiller hatta üst düzey yöneticiler de destek vermeye başladı. DTK'lı Aysel Tuğluk Gazeteci Taha Ün'ü örgüte alenen hedef gösterdi

17 Ağustos 2015 Pazartesi 01:02
Aysel Tuğluk, PKK'ya gazeteciyi hedef gösterdi






Aysel Tuğluk, PKK'ya gazeteciyi hedef gösterdi

Sonunda bu da oldu. DTK Eş Genel Başkanı Aysel Tuğluk resmi twitter hesabından, terör örgütü PKK'nın şehirlerdeki gençlik yapılanmasına bir gazeteciyi alenen hedef gösterdi.

Dün gece Aysel Tuğluk'un resmi twitter hesabından Yeni Şafak yazarlarından Gazeteci Taha Un, PKK'lı teröristlere açıkca hedef gösterildi. Tuğluk'un hesabından PKK'lı katillere seslenen Aysel Tuğluk "YDGH_istanbul birilleri @tahaun isimyli trolü indirirse gazeteci falan denmesin" sözleri yer aldı.

Twitter mesajında Aysel Tuğluk'un hedef gösterdiği gazetecinin gittiği kafeteryanın isminin bulunması dikkat çekti. İşte Aysel Tuğluk'un resmi twitter hesabından atılan o tehdit mesajı:




Taha Ün, terör örgütü PKK ile pararel yapılanmanın sosyal medya üzerinden provakatif mesajlarını açığa düşürmesi ile tanınıyor.

Son Güncelleme: 17.08.2015 01:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.