Bakan Günay, Travel Turkey Fuarı'nda Malatya standını ziyaret etti

07 Aralık 2012 Cuma 17:53
Bakan Günay, Travel Turkey Fuarı'nda Malatya standını ziyaret etti






MALATYA (CİHAN)- Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Travel Turkey İzmir Fuarı´nda kurulan 'Malatya' standını ziyaret etti.

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş.'den yapılan açıklamaya göre, 6. Travel Turkey İzmir Fuarı´nda, Malatya Valiliği ve Malatya Belediyesi işbirliği ile açılan 'Malatya' standını ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, `Malatya Malatya Bulunmaz Eşin´ türküsünü söyleyen koroya eşlik etti.

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı´nın karşıladığı Bakan Günay, Malatya´nın her geçen daha da büyüdüğünü ifade ederek, böylesi uluslararası fuarlarda Malatya´yı görmekten dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Bakan Günay´a Genel Müdür Murat Nalçacı, kayısı ikram etti.

Travel Turkey İzmir Fuarı´nda, Malatya farklı yönleriyle tanıtılıyor.


CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.