Başbakan Yardımcısı Ali Babacan Hollanda'da

11 Aralık 2012 Salı 12:21
Başbakan Yardımcısı Ali Babacan Hollanda'da






LAHEY (CİHAN)- Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, ilişkilerde 400. yıl kutlamalarının kapanış törenine katılmak üzere dün akşam Hollanda'ya geldi.

Temaslarına bugün başlayan Babacan, Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmenin ardından Türk basınına açıklamada bulunan Ali Babacan, Avrupa Birliği'ndeki ve özellikle İtalya ve İspanya'daki ekonomi durumu değerlendirdiklerini söyledi. Babacan, Hollanda ile Türkiye arasındaki ticari konuları da ele aldıklarını ifade etti.

Hollanda ile olumlu seyreden ilişkilerin sadece ticaretin değil, karşılıklı yatırımların artması için de önemli bir fırsat olduğunu ifade eden Babacan, 400. yıl kutlamaları iki ülke arasında ilişkileri daha da artırdı. Oldukça memnunuz. dedi.

Başbakan Yardımcısı Babacan, bugün dışişleri, dış ticaret ve ekonomi bakanlarıyla bir araya gelecek. Hollandalı işadamları ile bir toplantıya katılıp, Rotterdam limanını ziyaret edecek. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.