Başhekimlik: Vali Koçdemir ve şoförü 24 saat gözlem altında tutulacak

14 Aralık 2012 Cuma 13:07
Başhekimlik: Vali Koçdemir ve şoförü 24 saat gözlem altında tutulacak






ESKİŞEHİR (CİHAN)- Trafik kazası geçiren Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir'in durumu hakkında bilgi veren Eskişehir Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Mehmet Eroğlu, Vali Koçdemir ve şoförü Sedat Erdem´in durumlarının iyi olduğunu söyledi. Vali ve şoförün 24 saat hastanede gözlem altında tutulacağını belirten Eroğlu, koruma Şenel Çakır´ın ise durumunun kritik olduğunu ve tedavisinin sürdüğünü kaydetti.

Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, şoförü Sedat Erdem ve koruması Şener Çakır'ın da içinde bulunduğu makam aracı, gece 02.00 sıralarında Mahmudiye kavşağında Yalçın Bilge idaresinde 51 EC 776 plakalı kamyona seyir halindeyken arkadan çarptı. Kazada yaralanan Vali Kadir Koçdemir, Eskişehir Devlet Hastanesi Beyin Cerrahi bölümüne kaldırıldı. Vali Koçdemir'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin Cerrahi Bölümü'ne kaldırılan koruması Şener Çakır'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Eskşehir Devlet Hastanesi de Vali Koçdemir, şoförü ve korumasının sağlık durumu hakkında bir açıklama yaptı. Kaza sonrası Vali Koçdemir ve şoför Sedat Erdem´in sağlık durumlarının iyi olduğunu söyleyen Başhekim Yardımcısı Mehmet Eroğlu, Kaza neticesinde şoförümüzde herhangi bir sıkıntı yok. Gözlem altında. Sayın Valimizin de sağlık durumu gayet iyi. Herhangi bir ciddi hayati tehlikesi yok. Tahlilleri yapıldı. Şu anda gözlem altında hastanemizde özel servisinde tedavileri devam ediyor. dedi.

Kazada ağır yaralanan koruma Şener Çakır´ın ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu söyleyen Eroğlu, Diğer koruma arkadaşımız da aynı anda Osmangazi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Arkadaşımızın hayati tehlikesi devam ediyor. Tedavisine de devam ediliyor. İlk saatlerinde de yapılan müdahalelerde ciddi bir yaralanma olduğu için hayati tehlikesinin olduğunu biliyoruz. ifadelerini kullandı. Eroğlu, Vali Koçdemir´in geçici olarak kendisinin ziyaretçi kabul etmediğini ve 24 saat gözlem altında tutulacağını bildirdi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.