Başkan Ak fotoğraf sergisinin açılışını yaptı

17 Ekim 2012 Çarşamba 13:13
Başkan Ak fotoğraf sergisinin açılışını yaptı






ANKARA (CİHAN)- Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Antares Alışveriş Merkezi'nde Faruk Küçük'ün arşivinden Eski Ankara Fotoğrafları Sergisi'nin açılışını yaptı.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Dericizade Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Küçük'ün Antares Alışveriş Merkezi'ndeki Eski Ankara Fotoğrafları Sergisi'nin açılışını yaptı. Açılışın ardından sergiyi gezen Başkan Ak, Faruk Küçük'ten eski fotoğraflarla ilgili bilgi aldı. Sergide gösteri yapan seğmen ekibinin oyunları da büyük ilgiyle izlendi. Fotoğraf karelerinin Ankara'nın geçmişini bugüne taşıdığını belirten Başkan Ak, Küçük'e ait arşivde yer alan fotoğrafları herkesin görmesi gerektiğini söyledi.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın Ankara için yapılan her türlü etkinlikte kendilerine destek olduğunu vurgulayan Faruk Küçük, katkılarından dolayı Başkan Mustafa Ak'a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Ak da Faruk Küçük'e Ankara için gösterdiği yoğun çaba nedeniyle teşekkür etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Eski Ankara Fotoğrafları Sergisi 28 Ekim'e kadar gezilebilecek.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.