Başkan Gümrükçüoğlu: 20 yıllık hayalimiz gerçek oldu

06 Aralık 2012 Perşembe 16:12
Başkan Gümrükçüoğlu: 20 yıllık hayalimiz gerçek oldu






TRABZON (CİHAN)- Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon´un 20 yıllık hayali gerçek oldu. Gelecek kuşaklara daha güzel bir Trabzon bırakabilmemizin yolu açıldı. Büyükşehirle birlikte Trabzon'da her şey daha güzel olacak, hizmet kalitesi artacak. dedi.

Başkan Gümrükçüoğlu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül´ün onayıyla yürürlüğe giren 6360 sayılı 13 ilde büyükşehir belediyesi ve 26 ilçe kurulması ile bazı kanun ve kanun hükmünde kararnamelerde değişiklik yapılmasına dair kanun ile Trabzon´un resmen `büyükşehir´ statüsüne kavuştuğunu belirterek, Trabzon´un 20 yıllık hayali gerçek oldu. Gelecek kuşaklara daha güzel bir Trabzon bırakabilmemizin yolu açıldı. Büyükşehirle birlikte Trabzon'da her şey daha güzel olacak, hizmet kalitesi artacak. diye konuştu.

Trabzon'un büyükşehir olmasını çok güzel ve doğru bir girişim olarak değerlendiren Başkan Gümrükçüoğlu, Dünyada, ülkeler yarıştığı gibi kentler de yarışıyor. Kentler, gelişmede ve daha iyi bir hayat şartları sağlamada birbirleriyle yarışıyorlar. Trabzon, büyükşehirle birlikte bu yarışta farklı bir ivme kazanacak. diye konuştu.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.