Başkan Odabaşı, Serdar Denktaş'a babasının tablosunu hediye etti

13 Aralık 2012 Perşembe 09:54
Başkan Odabaşı, Serdar Denktaş'a babasının tablosunu hediye etti






ANKARA (CİHAN)- Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Demokrat Parti Genel Başkanı Serdar Denktaş´a babası KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş´ın tablosunu hediye etti.

Avrupa Gazetecileri Derneği'nin gerçekleştirdiği 1. KKTC Yılın En İyileri Medya Ödül Töreni için Kıbrıs´a giden Odabaşı, KKTC Demokrat Parti Genel Başkanı Serdar Denktaş´ın konuğu oldu.

Denktaş, ziyarette Başkan Odabaşı´na yakın ilgi gösterdi ve Gölbaşı´ndaki kapalı yüzme havuzuna babasının adının verilmesi dolayısıyla bir kere daha teşekkür etti. Başkan Odabaşı ise Ankara´dan beraberinde getirdiği Rauf Denktaş´ın kumlama yöntemiyle yapılan tablosunu Serdar Denktaş´a hediye etti. Başkan Odabaşı´nın hediyesi tabloya teşekkür eden Serdar Denktaş, Gölbaşı´nın büyük vefasını her zaman hatırlayacağını söyledi.

Odabaşı da, Rauf Denktaş isminin Türk´ün Kıbrıs´taki mücadelesinin simgesi olduğunu ifade etti. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.