Başkan Tanık, taksicilerin sorunlarını dinledi

18 Ekim 2012 Perşembe 15:48
Başkan Tanık, taksicilerin sorunlarını dinledi






ANKARA (CİHAN)- Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, taksici esnafıyla bir araya gelerek, sohbet etti ve önerilerini dinledi.

Tanık, ziyaret ettiği Öveçler Taksi Durağı'ndaki taksicilerle çay içip sohbet etti. Ziyaretten mutlu olduklarını ifade eden taksiciler, sözlerine değer veriliyor olmasının kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Başkan Tanık ise, Her fırsatta ilçemizdeki esnaflarımızı ziyaret ederek istek ve düşüncelerini dinlemek bizim Yeni Toplumcu Belediyecilik anlayışımızın ve bakış açımızın bir parçası. Sizleri seviyor ve birlikte daha yaşanılabilir bir Çankaya oluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. şeklinde konuştu. Tanık, ayrıca esnafın hemen çözümlenebilecek isteklerini de yanında bulunan bürokratlarına talimatlar vererek çözüme kavuşturdu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.