Başkentliler kasım ayında en çok bu isimleri konuştu

13 Aralık 2012 Perşembe 14:09
Başkentliler kasım ayında en çok bu isimleri konuştu






ANKARA (CİHAN)- Medya Takip Merkezi (MTM), kasım ayında Ankara´da gündemi belirleyen olayları, kişileri ve kurumları açıkladı.

Ankara, Birleşmiş Milletlerin Çevre Programı (UNEP) tarafından onaylanan ve çevre yönetiminde dünyadaki en iyi uygulamaların ödüllendirildiği 'Uluslararası Yaşanabilir Toplumlar Yarışması'nda (LivCom) rakiplerini geride bırakarak, 'toplumsal katılım ve yetkilendirme' ile 'sağlıklı yaşam' dallarında birinci oldu. Bu olay kasım ayında Başkent'in en çok konuşulan olaylarından başında yer aldı.

MTM´nin aylık Ankara araştırmasına göre; TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Darbe Komisyonu´nun hazırladığı raporlarla ilgili yaptığı açıklamalarla, bin 240 adet haber ve yazının konusu oldu.

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ise 262 haberle basında adından en çok söz ettirmeyi başaran bir diğer Ankaralı isim oldu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melik Gökçek, CHP Ankara Milletvekili Levent Gök de en çok konuşulan isimler arasında yer aldı.

MTM'nin aynı araştırmasının sonuçlarına göre, medyada en çok yer alan Ankaralı marka, Türk savunma sanayi için önemli bir adım olarak nitelendirilen Altay adlı tankın görücüye çıkmasıyla adından bahsettiren ASELSAN oldu.

Aynı rapora göre konuşulan bir diğer marka ise Man Türkiye idi. Marka, 167 adet haber ve yazıda adından söz ettirdi. TUSAŞ Havacılık ve Uzay Sanayi, Türk Traktör ve Koza Altın ve Rixos Otel, Başkent'in en çok konuşulan diğer markaları olmayı başardı.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.