Basur ameliyatında anestezi sonrası hayatını kaybeden genç toprağa verildi

22 Ocak 2012 Pazar 13:54
Basur ameliyatında anestezi sonrası hayatını kaybeden genç toprağa verildi






Sakarya'da hemoroid (basur) ameliyatı için gittiği özel bir hastanede yapılan anestezi sonrası hayatını kaybeden 26 yaşındaki Erdinç Hallı, Kocaali ilçesinde toprağa verildi.

Adapazarı ilçesindeki bir özel hastanenin tıp merkezinde önceki gün hemoroid ameliyatında anestezi sonrası hayatını kaybeden Hallı'nın cesedi, dün akşam üzeri İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak Yalı Mahallesi'ndeki evine getirildi. Gencin cenaze namazı, öğle namazını müteakiben Kocaali Merkez Camii'nde kılındı. Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Hallı'nın ailesi, yakınları, arkadaşları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törenle cenazesi, Kocaali Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kocaali ilçesinde bir cep telefonu bayisi işleten Erdinç Hallı, hemoroid şikayetiyle özel bir hastanenin tıp merkezine başvurmuştu. Doktor tarafından muayene edildikten sonra ameliyata alınan Hallı, ameliyatta uygulanan anestezi sonrası fenalaşarak yaşamını yitirmişti. Olaya el koyan cumhuriyet savcılığı, hastanedeki kayıtları incelemeye alarak, Hallı'nın cesedini kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na göndermişti. Ameliyata giren personelin de ifadelerine başvurulmuştu.

Ölen gencin babası Musa Hallı, oğlunun ölümünde hastanenin ihmali olduğunu iddia ediyor. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.