Bayrampaşa'da polise saldırı: 2 terörist öldürüldü

Bayrampaşa'da Çevik Kuvvet Müdürlüğü'ne 2 kadın terörist tarafından el bombalı ve silahlı saldırı düzenlendi. Yaşanan saldırı sonrası düzenlenen operasyonda teröristlerin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

03 Mart 2016 Perşembe 12:55
Bayrampaşa'da polise saldırı: 2 terörist öldürüldü






Bayrampaşa'da polise saldırı: 2 terörist öldürüldü

Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü önünde çevik kuvvet otobüsüne el bombalı ve silahlı saldırı düzenlenmişti. Ardından saldırıyı gerçekleştiren iki kadın terörist Bayrampaşa Yenidoğan Mahallesi Nur Sokak'ta polis tarafından kıstırılmıştı.

Polis ekipleri operasyona başlarken, binanın bulunduğu binadan silah sesleri yükseldi. Operasyona polis helikopteri de havadan destek verdi. Düzenlenen operasyon sonrası 2 kadın terörist öldürüldü.

Bayrampaşa'da bulunan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne silahlı ve el bombalı saldırıda bulunuldu. Alınan bilgiye göre, Vatan Mahallesi'ndeki yerleşkenin C kapısında bulunan güvenlik noktasına kimliği belirsiz kişilerce el bombası atıldı ve silahla ateş açıldı.

Burada görevli polisler, saldırganlara karşılık verdi. Birinin yaralandığı belirtilen saldırganlar, araçla olay yerinden kaçtı. Bunun üzerine, bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Yapılan takip sonucu, saldırganların Gazi Sokak'taki bir apartmana saklandığı tespit edildi.

Apartmanın çevresinde yoğun güvenlik önlemi alınırken, özel harekat polisleri de bölgeye geldi. Saldırının ardından kaçan saldırganların saklandığı apartmanın olduğu bölgede ise patlama ve silah sesi duyulduğu bildirildi.

2 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Yapılan operasyon sonucunda 2 teröristin etkisiz hale getirildiği bilgisi verildi.

1 POLİS YARALANDI

Saldırıda bir polis memurunun kolundan yaralandığı öğrenildi. Gazi Sokak'ta bir binada sıkıştırılan kadın teröristlerin üzerinde el bombaları ve uzun namlulu silahlar olduğu bildiriliyor.


İSTANBUL VALİSİ ŞAHİN OLAY YERİNDE
 
İstanbul Valisi Vasip Şahin, Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü C kapısında polise yapılan saldırının ardından olay yerine geldi.
 
Bomba ihbarı yapılan aracın yanına giden Vali Şahin, olay yerinde incelemelerde bulunarak polisten bilgi aldı.  


Son Güncelleme: 03.03.2016 12:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.