Bedelli askerliğe seçim müjdesi

Bedelli askerlik seçim sonrasında yeniden masaya gelecek.

09 Ağustos 2014 Cumartesi 06:19
Bedelli askerliğe seçim müjdesi






Başbakan Erdoğan'ın bedelli askerlik ile ilgili son açıklaması yüzbinlerce kişiye seçim sonrası için umut verdi..

Dün akşam ATV ve A Haber ortak yayınında soruları yanıtlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bedelli askerlik için bekleyen yüzbinlerce kişiyi umutlandırdı.

Erdoğan, konu ile ilgili yaptığı açıklamada konunun seçim sonrası yeniden değerlendirileceğini belirterek şunları söyledi:"Bunu hiç sıkıştırmayalım. Şu seçimleri bir atlatalım. Biz bu noktada atılması gereken ne adım varsa atarız. Atacağız. Buradan gelecek para falan önemli değil. Biz bedelli askerlik bekleyen kardeşlerimizin yaşadıkları sıkıntıyı biliyoruz. Bunları aşmaları için de gerekenler yapılır. Genelkurmayımızla bu konuyu görüşüp ne adım atılacaksa bunu gerçekleştiririz. Burada tabi Genelkurmay'ın vereceği rapor önemli. "


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.