Beko Basketbol Ligi´nde 9. haftanın programı açıklandı

05 Aralık 2012 Çarşamba 16:19
Beko Basketbol Ligi´nde 9. haftanın programı açıklandı






İSTANBUL (CİHAN)- Beko Basketbol Ligi´nin dokuzuncu haftası 8 Aralık Cumartesi günü Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi - Türk Telekom mücadelesi ile başlayacak.

Antrenör değişikliğine giden ve takımın başına Cem Akdağ´ı getiren Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi sahasında Türk Telekom´u ağırlayacak. Aynı zamanda haftanın açılış maçı olan mücadele Karatş Şahinbey Spor Salonu´nda oynanırken saat 14.00'te başlayacak.

8´de 8 yaparak namağlup lider durumda yoluna devam eden Galatasaray Medical Park ise lige hızlı bir başlangıç yapan ve sahasında ağırladığı Beşiktaş´ı, Fenerbahçe Ülker´i yenen Pınar Karşıyaka´ya konuk olacak. Karşıyaka Spor Salonu´nda saat 15.00´te başlayacak olan mücadeleyi LİG TV 3 canlı olarak ekranlara getirecek.

Ligde ritmini bulamayan Tofaş ise Ankara ekibi Hacettepe Üniversitesi´ni sahasında konuk edecek. Bu mücadelenin başlama saati ise 17.00. Alt sıralardan kurtulmak isteyen Erdemir ile Olin Edirne´nin mücadelesi de 8 Aralık Cumartesi günü saat 17.30´da başlayacak.

Beko Basketbol Ligi´nde 9 Aralık Pazar günü ise 3 karşılaşma oynanacak. Günün ilk maçında son şampiyon Beşiktaş sahasında Antalya Büyükşehir Belediyesi ile saat 14.00´da karşı karşıya gelirken maçı LİG TV 3 canlı yayınlayacak. Geçtiğimiz haftanın iki kazanan takımı Aliağa Petkim ile Mersin Büyükşehir Belediyesi saat 16.00´da kozlarını paylaşacaklar.

Haftanın en çekişmeli maçlarından birisi de Fenerbahçe Ülker ile Banvit arasında oynanacak. Ligde tek mağlubiyeti bulunan iki ekibin mücadelesi Fenerbahçe Ülker Arena´da oynanırken saat 16.00´da başlayacak ve LİG TV 3´den yayınlanacak.

Ligde dokuzuncu haftanın kapanışını ise 10 Aralık Pazartesi günü TED Ankara Kolejliler ile Anadolu Efes yapacak.

Beko Basketbol Ligi´nde haftanın detaylı programı şu şekilde;

8 Aralık Cumartesi
14.00 Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediye - Türk Telekom (Karataş Şahinbey Spor Salonu)
15.00 Pınar Karşıyaka - Galatasaray Medical Park (Karşıyaka Spor Salonu) LİG TV 3
17.00 Tofaş - Hacettepe Üniversitesi (Atatürk Spor Salonu)
17.30 Erdemir - Olin Edirne (Erdemir Spor Salonu)

9 Aralık Pazar
14.00 Beşiktaş - Antalya Büyükşehir Belediyesi (Abdi İpekçi Spor Salonu) LİG TV 3
16.00 Aliağa Petkim - Mersin Büyükşehir Belediyesi (Enka Spor Salonu)
16.00 Fenerbahçe Ülker - Banvit (Fenerbahçe Ülker Arena) LİG TV 3

10 Aralık Pazartesi
19.00 TED Ankara Kolejliler - Anadolu Efes (TOBB Spor Salonu) LİG TV 3
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.